28 november 2016

Een goede zorgverzekering: ombudsteam PvdA Nuth helpt u bij uw keuze

December is de overstapmaand voor zorgverzekeringen. Veel zorgverzekeringen komen in de laatste maand van het jaar met ludieke aanbiedingen om klanten te binden. Maar veel mensen komen er vervolgens later in het jaar achter dat er een verzekering met een hoog eigen risico of beperkte dekking achter die aantrekkelijke aanbieding schuil gaat. Een goede keuze is van belang om vervelende verrassingen te voorkomen.
Het ombudsteam van PvdA Nuth biedt mensen die willen overstappen van zorgverzekering de helpende hand.

Tijdens de zorg-overstapmaand adviseert het ombudsteam van PvdA Nuth mensen over verschillende polissen die zorgverzekeringen aanbieden. Het ombudsteam kiest natuurlijk niet de zorgverzekering, maar adviseert mensen waar ze rekening mee moeten houden bij het kiezen van hun polis.

Zo adviseert het ombudsteam mensen te letten op het verschil tussen een natura- en een restitutiepolis, de hoogte van het eigen risico en de risico’s van de budgetpolis. Daarmee helpt de PvdA de mensen door de jungle van de verschillende zorgpolissen die ons land rijk is.

Wilt u een afspraak voor een advies, bel dan 06-23669909.
Ouderen worden ook gewezen op de info middag over de zorgverzekering door de KBO op donderdag 8 december om 14.00 uur in het Trefcentrum.