Door Lars Kockelkoren op 23 juni 2016

Foute blauwe zone op Markt in Nuth moet weg

Blauwe zone op Markt Nuth is burgers en ondernemers voor de gek houden

Gedurende 2 jaar heeft de PvdA in Nuth aandacht gevraagd voor de blauwe zone op de Markt in Nuth.
De blauwe zone is niet conform de wettelijke regels aangelegd. Na hier herhaaldelijk navraag over te hebben gedaan, bevestigde het College desgevraagd onze bevindingen.
Inwoners mogen op de Markt in Nuth geen bekeuring krijgen als ze de parkeerschrijf niet gebruiken omdat het ontbreekt aan een blauwe doorgetrokken streep aan minimaal 1 zijde van het parkeervak.
Om de situatie nog ingewikkelder te maken: formeel mag er helemaal geen auto op de Markt parkeren. Dit mag (in een blauwe zone gebied) alleen in de daarvoor aangewezen vakken. (Lees vakken met een blauwe doorgetrokken streep aan minimaal 1 zijde van het parkeervak)
Bovenstaande in combinatie met de op handen zijnde herinrichting van de Markt en het voorkomen van onnodige kosten zal de PvdA Nuth dinsdag bijgevoegd amendement indienen.
“Het handhaven van juridisch niet correcte regels is ronduit belachelijk” stelt Lars Kockelkoren. “Deze manier van burgers voor de gek houden moet stoppen. Laten wij de komende tijd benutten om te monitoren of we bij de heringerichte en hopelijk verbeterde markt zonder parkeerbeperkingen kunnen”

 

Lars Kockelkoren

Lars Kockelkoren

8. Lars Kockelkoren       Nuth

Meer over Lars Kockelkoren